Portfolio

Bekijk hier alle websites die ik heb mogen maken!
Thuis met Linda
Ik heb een website gemaakt voor Thuis met Linda die weer up-to-date is en alle elementen werken weer. De website is veranderd in een moderne one-page website, waarin alles verwerkt is. Bekijk hier het resultaat!
Martijn Meerdink Voetbalschool
De diensten zijn mooi weergegeven en contact opnemen is super makkelijk! Kortom, de website heeft een flinke opknapbeurt gehad en is weer helemaal van deze tijd! Het was een super opdracht om te mogen doen!
Kappershuis de Vries
Ik ben er trots op dat ik een nieuwe website heb kunnen maken voor Kappershuis De Vries omdat hun oude website verouderd was. Met de nieuwe website kunnen klanten nu gemakkelijk online een afspraak maken en zich op de hoogte houden van de nieuwste trends en aanbiedingen.
Restaurant het Kronenhuis
WebdesignerFABI heeft met trots de website voor Restaurant Kronenhuis gemaakt. Met een frisse nieuwe look en een gebruiksvriendelijk online reserveringssysteem is het restaurant klaar voor de toekomst. Trots om te mogen maken voor Restaurant Kronenhuis.
Wirkaufenstapler
Wirkaufenstapler is een bedrijf dat handelt in heftrucks. Hun voorraad aan heftrucks wouden ze ergens op weergeven, daarom gekozen voor een website. Aan mij de taak om er een 'zakelijke' website van te creëren. Bekijk het resultaat!
MvoAcademy
MvoAcademy is een opleider met verschillende opleidingen. Op deze website moesten de opleidingen worden weergegeven en het simpel zijn om aan te melden voor een opleiding. Super mooi om te mogen doen!
Glam Winterswijk
"Glam Winterswijk, waar we jouw schoonheid en ontspanning centraal stellen. Van uitgebreide haarbehandelingen tot ontspannende cupping en verzorgde nagels, wij bieden het complete pakket." Een gehele nieuwe website mogen maken!
Arina Vermaas
Arina heeft als werkzaamheden herschrijven, vertalen en lesgeven. Ook haar website was flink verouderd en aan mij de taak om weer nieuw leven in de website te brengen. Naar mijn mening goed gelukt, super om te doen!
Chat openen
1
Neem gerust contact op💬
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?