Bekijk hier mijn portfolio

Bekijk hier alle websites die ik heb mogen maken!
Wirkaufenstapler
Wirkaufenstapler is een bedrijf dat handelt in heftrucks. Hun voorraad aan heftrucks wouden ze ergens op weergeven, daarom gekozen voor een website. Aan mij de taak om er een 'zakelijke' website van te creëren. Bekijk het resultaat!
MvoAcademy
MvoAcademy is een opleider met verschillende opleidingen. Op deze website moesten de opleidingen worden weergegeven en het simpel zijn om aan te melden voor een opleiding. Super mooi om te mogen doen!
Glam Winterswijk
"Glam Winterswijk, waar we jouw schoonheid en ontspanning centraal stellen. Van uitgebreide haarbehandelingen tot ontspannende cupping en verzorgde nagels, wij bieden het complete pakket." Een gehele nieuwe website mogen maken!
Arina Vermaas
Arina heeft als werkzaamheden herschrijven, vertalen en lesgeven. Ook haar website was flink verouderd en aan mij de taak om weer nieuw leven in de website te brengen. Naar mijn mening goed gelukt, super om te doen!
Kappershuis de Vries
Ik ben er trots op dat ik een nieuwe website heb kunnen maken voor Kappershuis De Vries omdat hun oude website verouderd was. Met de nieuwe website kunnen klanten nu gemakkelijk online een afspraak maken en zich op de hoogte houden van de nieuwste trends en aanbiedingen.
Restaurant het Kronenhuis
Ik ben verheugd dat ik de Social media-accounts voor het Kronenhuis mag beheren omdat ze moeite hadden om consistent te posten en niet wisten wat ze moesten posten. Met mijn expertise en creativiteit creëer ik boeiende inhoud die de betrokkenheid van het publiek vergroot en de merkbekendheid versterkt.